Η GRECOAL είναι μια νέα εταιρεία εισαγωγής-εξαγωγής βιομάζας ( πετροκάρβουνο) η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη της σημερινής εποχής.

Τώρα που οι ανάγκες για οικονομικό αλλά και για οικολογικό τρόπο θέρμανσης έχουν γίνει απαραίτητες, η Grecoal παρουσιάζει το πρώτο σε κατανάλωση προϊόν παραγωγής ενέργειας, το πετροκάρβουνο. Το πετροκάρβουνο χρησιμοποιείται από τις περισσότερες χώρες στον κόσμο ( στη βιομηχανία, βιοτεχνία κλπ ) διότι η θερμαντική του αξία είναι πολύ μεγάλη και το κόστος του χαμηλό. Δυο πολύ σημαντικά στοιχεία που στην σημερινή εποχή αποτελούν κίνητρο για όλους μας να αλλάξουμε τρόπο σκέψης  και να προστατέψουμε άμεσα το περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας  μια και είναι ένα βιολογικό προϊόν που παράγεται στην γη και επιστρέφει σε αυτή χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση του οικοσυστήματος.

Συγκεκριμένα το πετροκάρβουνο έχει όλες τις πιστοποιήσεις  και εγκρίσεις από πολλές χώρες κράτη μέλη (οι οποίες το χρησιμοποιούν ευρέως με βάση την συμφωνία του Κιότο) που το καθιστούν ως το πρώτο οικολογικό προϊόν καύσης και ασφάλειας ακόμα και για οικιακή χρήση.

Η Grecoal  μπαίνει δυναμικά στο χώρο της προσιτής καύσιμης ύλης ώστε να προσφέρει σε όλους μας μια πιο άνετη και ευχάριστη ζωή στους δύσκολους χειμώνες που περνάμε.

Η εταιρεία μας σας  καλωσορίζει και σας προκαλεί να δοκιμάσετε το πετροκάρβουνο ώστε να αλλάξετε τον τρόπο με τον όποιο σκεφτόσασταν μέχρι χθες , ότι η παραγωγή ενέργειας και θέρμανσης συνεπάγεται με υψηλό κόστος και χαμηλή απόδοση.

Επίσης, φέραμε μια μεγάλη ποικιλία για εσάς σε συστήματα καύσης (σόμπες λέβητες κλπ) υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερου design αλλά χαμηλού κόστους ώστε να είναι προσιτά σε όλους.

Η Grecoal είναι εδώ και έτοιμη να εξυπηρετήσει  και να δώσει λύση σε κάθε θέμα που σας απασχολεί σχετικά με την παραγωγή ενέργειας.

Καλωσορίσατε στη νέα εποχή!!!